Applen laitteet ja lisävarusteet

Yhdysvaltalainen Apple kuuluu eittämättä maailman tunnetuimpiin elektroniikkajätteihin. Yhtiö on tunnettu etenkin supersuosituista iPhone-puhelimistaan, mutta heidän laitevalikoimaansa kuuluu paljon muutakin. Esimerkiksi Mac-tietokoneet, iPad-taulutietokoneet, iPod-musiikkisoittimet, Apple TV -mediasoittimet ja Apple Watch -älykellot löytyvät lukuisista työpaikoista ja kodeista ympäri maailman. Laitteet itsessään ovat laadukkaita ja innovatiivisia, mutta nykyään niihin on saatavilla yhä enenevässä määrin myös lisävarusteita. Lisävarusteet eivät ole välttämättömiä, mutta ne monipuolistavat laitteiden käyttömahdollisuuksia ja vievät käyttökokemukset uudelle tasolle.

Hanki laitteet tarpeidesi mukaan

Netissä surffailu, sähköpostien kirjoittaminen ja monet pelit onnistuvat kännykällä, mutta padin tai tietokoneen isompi näyttö lisää käyttömukavuutta. Jos olet innokas sarjojen ja elokuvien katselija, kannattaa satsata kunnon televisioon. Jos et halua kuljettaa monia laitteita mukanasi esimerkiksi lenkillä, voi ranteessa kulkeva Apple Watch auttaa. Sillä saat mitattua niin sykkeen kuin hoidettua kiireelliset soitot ja viestit. Musiikkia voi kuunnella melkein laitteesta kuin laitteesta, mutta musiikkielämyksen laatuun voit vaikuttaa huomattavasti lisävarusteilla. Niiden valikoimaa tarjoaa esimerkiksi iphonetalo.fi.

Lisävarusteet viimeistelevät laitteen

Lisävarusteita on tarjolla joka lähtöön, niin hyödyksi kuin huviksi. Erilaisilla suojilla, kuten puhelinten ja kellojen suojakuorilla ja näytönsuojilla, voit vaikuttaa laitteiden elinikään ja turvallisuuteen. Hankkimalla erilaisia lataustelineitä voit ladata eri laitteita rinta rinnan ja varmistaa, että saat akut ladattua myös tien päällä. Musiikkielämykset voit viimeistellä hyvillä kuulokkeilla ja kaiuttimilla, jotka tekevät äänentoistosta priimaa. Esimerkiksi kuulokkeita on tänä päivänä tarjolla niin isoja kuin pieniä, niin langallisia kuin langattomia, puhumattakaan eri väreistä ja kuoseista.